Blekkpatroner til HP-skriveren

Hverdagen vår blir mer og mer digital. Likevel kan det være praktisk å ha dokumenter og bilder på papir. Derfor har de fleste av oss i blant behov for en printer – eller “skriver,” som det heter på godt norsk.

Heldigvis er det sjelden noe problem å få tak i en god skriver til en rimelig penge. Du trenger ikke lete lenge for å finne en HP-blekkskriver til langt under tusenlappen. Laserskrivere er dyrere, men med mindre du skriver ut flere dokumenter hver dag, lønner det seg ofte bedre med en blekkskriver. Tenk over hva behovene dine er før du bestemmer deg for blekk- eller laserskriver.

Det du imidlertid må huske på er at alle skrivere, uansett type, bruker enten blekk eller toner som må fylles på med jevne mellomrom. Blekkpatroner har dessuten den ulempen at de tørker ut hvis skriveren ikke brukes jevnlig. Så hvis du ikke bruker skriveren noe særlig kan du ende opp med dårlige utskrifter fordi blekket er tørt. Da er det ikke annet å gjøre enn å kjøpe nye blekkpatroner.

Netthandlere som Batteriexperten kan være til hjelp. Her finner du både blekk og toner til de fleste skrivermodeller uten at det koster all verden. Det viktigste er å planlegge så du ikke plutselig står der uten å få skrevet ut viktige dokumenter.