Gled dine ansatte med hjelp av profileringsartikler

Ta vare på dine ansatte. Vis at du bryr deg om dem og at de er viktige for arbeidsplassen. Flere og flere arbeidsgivere er blitt opptatt av såkalt employer branding som går ut på å gjøre arbeidsplassen mest mulig ettertraktet å jobbe på. God dialog med dine arbeidstakere er selvsagt viktig, men det er ikke det eneste du kan gjøre. Profileringsartikler kan brukes til å spre glede i form av gaver eller til å brande arbeidsplassen.

Gaver til ansatte

Tidligere laget man profileringsartikler for logoens og markedsføringens skyld. Man tenkte ikke så mye på mottakeren og hensikten var mest mulig spredning. Nå er mottakers behov mer i fokus ved produksjon av profileringsartikler. Dine ansatte vil sette pris på å få kvalitetsprodukter med bedriftens eller organisasjonens logo. Produktet vil også sette spor for ettertiden, da det kan være et minne etter mottaker har byttet jobb.

Branding på arbeidsplassen

Å fylle arbeidsplassen med profileringsartikler som treningsstrikker, kopper, paraplyer og annet kan skape en følelse av tilhørighet. Logoen på produktet kan vise at alle er med og drar i samme retning. Å bruke profileringsartikler fra Axon Profil til å sette preg på arbeidsplassen er en god investering.